2012. január 30., hétfő

Jelly digitális LED ODM Unisex sport karkötő - Jelenlegi ára: 2 200 Ft


A szállítás ideje 7-28 munkanap (szombat-vasárnap kivétel) kérlek ennek tudatában üsd le a terméket : ) Ingyen posta!!!!!
Jelly színes digitális LED ODM Unisex karkötő Sport Electronic Wrist Watch 
Leírás:  Divattervezés és 11 színből áll választhat,  egyik legfontosabb jellemző az idő és dátum kijelző típus: Nagy Digitális LED kijelző 24 órás formátumban és dátum kijelzés funkció.  
Karkötő szélessége: 33mm (1, 3 hüvelyk) karóra Kerület: 21. 3cm (8, 38 hüvelyk) 
Tükör méret: 80 x 25mm (3. 1x1 hüvelyk)
Utasítások_ 
1.  Hosszan nyomja meg a gombot 5 másodpercig, majd várjon tartsa a gombot.  Óra szám villog, majd  röviden nyomja meg a gombot, állítsa be az órát.
2. Hosszan nyomja meg a gombot 5 másodpercig, majd várjon tartsa a gombot. Perc száma villog, majd  röviden nyomja meg a gombot, állítsa be a percet 
3.  Hosszan nyomja meg a gombot, majd a dátumot száma villog, állítsa be a dátumot.
GARANCIA:   2004. 01. 01-én életbe lépett, új a magán adás-vétel jogokat szabályozó törvény értelmében: Az összes aukcióra bocsátott termék és/vagy áru adás-vétele során az eladót nem terheli semmiféle garancia, felelősség vagy visszavételi kötelezettség a vevőjével szemben. A vevő ezt vásárlásával elismeri és tudomásul veszi. Ennek a figyelmeztetésnek az aukció leírásában szerepelnie kell, egyébként a magánszemély 1 évig terjedő garanciát kell adjon a termékekre.
RÉSZLETEK: AZ AUKCIÓ MEGNYERÉSE UTÁN LEGKÉSŐBB 24 ÓRÁN BELÜL A VATERA KIKÜLDI A VÁSÁRLÓI ÉRTESÍTŐM, AMIBEN MINDEN ADATOT MEGTALÁLSZ A TERMÉK KIFIZETÉSÉVEL KAPCSOLATBAN. HA EZT NEM KAPNÁD MEG, KÉREM A NYERTES LICITÁLÓT, HOGY 2-3 NAPON BELÜL VEGYE FEL VELEM A KAPCSOLATOT. KÖSZÖNÖM!



Jelenlegi ára: 2 200 Ft

Az aukció vége: 2012-01-29 08:55
. Jelly digitális LED ODM Unisex sport karkötő - Jelenlegi ára: 2 200 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése